21 lentes jong

Geplaatst op Geupdate op

Als ik je van een afstand aanschouw denk ik terug aan dat kleine meisje van toen, schreeuwend om aandacht omdat je de weg kwijt was en niet kon zien wie je werkelijk was.. Een op hol geslagen puber….. Daar waar je schreeuwde om liefde duwde jij iedereen opdat zelfde moment weer weg.. Elke ervaring die het leven je aanbood plaatste je een nieuwe steen om de muur die je voor jezelf had gecreëerd. Boosheid en frustratie richtte je naar de buiten wereld die het allemaal gedaan had. Met al mijn kennis heb ik je gelaten, heb ik het aanschouwd. Vertrouwen op het leven was voor mij de sleutel dat alles goed zou komen, ook al had ik mijn kennis met je gedeeld was daar nog niet de opening geweest tot bevatten, was je er niet aan toe geweest.

NU Jaren verder, als ik je van een afstand aanschouw, zie ik een dametje met heel veel power en wijsheid. Een mooie ziel die haar zelf verantwoording heeft weten terug te eisen en van introspectie en zelf reflectie een aard van bestaan heeft gemaakt! Zoveel voorsprong heeft ze Nu..

Bij elke ervaring kijk je eerst wat het over jezelf zegt, wat jij ervan kan leren, praten wij erover, neemt je, je verantwoording daar waar het jouw aandeel is. Je ziet, om te groeien, je moet handelen, dat stil zitten niets oplevert dan alleen nog maar meer confrontaties en pijn, dat slachtoffer zijn geen optie is. Je reageert vanuit een nieuw ipv een oud perspectief, heb je liefde en respect voor jezelf en laat je zien dat je een kind op aarde mag zijn. Laat je zien door van binnen naar buiten te werken, je een licht voor de wereld kan en mag zijn. Als moeder mag ik met gepaste trots zeggen dat ik enorm dankbaar ben met zo een mooie dochter…!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s