Terug in de tijd….

Geplaatst op Geupdate op

Genietend van mijn extra baal dag zit ik heerlijk te luieren op mijn sofa en laat de ochtend over mij heen komen. Ik waan mij terug naar het verleden. Waar was ik? Wat voelde ik? Voelde ik überhaupt wel? Zo terug kijken, ga ik opzoek naar de ”antwoorden” De reis gaat ver terug..

Vanuit de diepte voelen, ervaren….
Herkenning… Vertrouwen..
Het laten gebeuren… ooo zo mooi…

Als ik mij verbind met deze woorden, voel ik een kille energieloze neergezette woord speling, die niet resoneert met wat er destijds in mijn systeem speelde.. Empathie, compassie is het volgende wat ik voel.. Een kleine glimlach naar dat meisje die honger had.. Honger naar kennis, LIEFDE, aandacht, waardering. Zich zelf verloor in de bubbel waar zij in leefde, zich zelf verloor in mooie zielen, omdat zij dacht dat daar die sleutel lag naar ver-lichting!

Haar weg keerde zich langzaam om…. Keerde om naar binnen, alles werd opeens aangeraakt, liefde, acceptatie van wie zij is, de zon ging schijnen!

De kennis wie ik jaren lang had vergaard, die als concepten in mijn hoofd waren gesetteld, kwamen vrij en daalde in, daalde in mijn hart… Eindelijk begon ik te voelen, voelde ik het waarom.. Begon ik het geheel te Zien.. Groeide het vertrouwen in mij, de liefde voor mijzelf… Zag en voelde ik dat het goed was… Dat alleen ik de weg naar vrijheid, naar het ver-lichte leven kan bewandelen… En, zodra ik mij verbonden voel met mijn essentie dit als een boemerang terug mag ervaren!

O, wat vond je het moeilijk destijds, om ruimte voor jezelf te nemen, om voor jezelf te kiezen.. De kracht die je toen had heeft mij Nu gebracht wie, wat en waarom Ik Ben..!

Dankbaar ben ik naar dat meisje die toen de stap durfde te zetten naar vrijheid…

Advertenties

5 gedachten over “Terug in de tijd….

  joostverhulst zei:
  mei 27, 2015 om 10:47 am

  En wederom een herkenbaar gevoelig proces.

  Joost.

  Liked by 1 persoon

   Verbinden is lef hebben! zei:
   mei 27, 2015 om 1:17 pm

   wow….mooie woorden, mooi proces….maar ook zo moeilijk. Waarom is dat pad naar die verlichting elke keer een struikel de struikel de struikel? Ik wilde dat dat wel eens wat simpeler zou zijn hoor..haha. Ik moet ineens aan het prentenboek..wij gaan op berenjacht denken..ik weet ook niet waarom. Dankjewel voor je herkenbare woorden…de verbinding is wederom voelbaar..<3

   Liked by 2 people

  Morgaine zei:
  mei 27, 2015 om 6:14 pm

  Ontzettende herkenbaar voor mij, maar wat kun jij dat toch prachtig optikken, werkelijk waar… Ik kan het hooguit denken, woorden als deze, als ik ze op wil schrijven geraak ik blanco…

  X

  Liked by 1 persoon

  InsightMoments zei:
  mei 27, 2015 om 6:40 pm

  Ik zeg altijd gekscherend, we hebben nu eenmaal dat contract ooit getekend dus daar MOGEN we het mee doen 🙂 Je krijgt precies dat wat je aan kan… Als je eenmaal goed weet wat je levens lessen zijn, zal het steeds makkelijker worden… In het begin zag en kreeg ik pas inzicht achteraf, daarna als ik er midden in zat … en NU? Doorzie ik het 90% van de keren eerder.. Zelf kennis is zo belangrijk, van daaruit zal het leven steeds lichter voelen.. xx

  Like

  Sandra de Koning - van de Pol zei:
  juni 8, 2015 om 8:40 pm

  Herkenbaar daar…geraakt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s