(( <3 ))

Geplaatst op Geupdate op

Kijken naar de kleine afzonderlijke beeldjes is wat ons mens is geleerd. Niet meer het hoger doel zien, wij dit in de antieke tijd wel leerde, ons verbinden, met de God, de Godin in ons.. Vanuit een intuïtief weten, een oer vertrouwen..

Nu, de ratio regeert, vanuit het zwart wit! Een mistbank daardoor zich gecreëerd heeft, marionetten zijn geworden van de maatschappij.! Niet meer vanuit onze oerkracht durven te regeren, angst om te verliezen, wat wij DENKEN materieel, mentaal en emotioneel te hebben opgebouwd!

Het verbinden is in opstand, er is een kantelmoment! De synchroniciteit, de wet van aantrekking en afstoten is zijn intreden aan het maken, zorgt ervoor dat er karmische lessen worden herzien, dat er vergeving, compassie plaats MAG vinden.. Het is als een kampvuurtje wat langzaam het vuur laat herrijzen..

Hoe mooi is het om te Zien dat wij geen controle hebben, dat we hier gestuurd worden door het universele, God, de Godin, de energie, grootvader Zon wat het voor jou ook mag Zijn! Wel altijd een keuze hebben om links, rechts of rechtdoor te gaan, net zolang dat JIJ je missie hebt voltooid!

Dus waarom je nog verbinden met de kleine afzonderlijke beeldjes? Kijk, ervaar, je Bent een microkosmos in de macrokosmos…  Let goed op!  Kijk om je heen! Luister, het leven wil je wat vertellen, wil je laten ervaren, dat wat je nodig hebt!

Jij kan niet zonder de ander bestaan!

Advertenties

5 gedachten over “(( <3 ))

  Morgaine zei:
  juni 2, 2015 om 5:48 am

  Wat schrijf jij dat toch weer allemaal prachtig op en neer, in zeer duidelijke taal, ik doe je dit echt niet na, terwijl het wel in mijn hoofd zit.

  En het is ook zo, we hebben elkaar nodig, ook al denken sommigen van niet.

  X

  Liked by 1 persoon

   InsightMoments zei:
   juni 2, 2015 om 7:50 am

   Dank je 🙂 het denken is juist de uitdaging waar we uit mogen stappen.. Of wel meer naar ons gevoel, intuïtie gaan.. Het helpen meer in de verbondenheid, een weten dat we een Zijn xx

   Liked by 2 people

    Morgaine zei:
    juni 2, 2015 om 8:00 am

    Ja, het is juist dat stukje wat ik al jaren en jaren opvolg voor mijzelf waar en mits mogelijk, thuis dus altijd eigenlijk, maatschappij, meer lastig, en ik geef ook deze boodschap door 😉

    Like

  Sandra de Koning - van de Pol zei:
  juni 8, 2015 om 8:39 pm

  Mooooi… *er stil van is*

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s