Gewaar-In-Wording?

Geplaatst op Geupdate op

Iets langer dan een etmaal heb je het gevoel dat iets je tegen houd, dat je vast zit, niet fysiek, maar ook niet in je innerlijke huishouding. Een gevoel van afremmen, niet verder komend. Het gevoel dat er niets uit je handen komt, of tijd en ruimte even stil staan en je de toeschouwer bent en op het zelfde moment de schouwspeler, klaar staat om je act te performen maar niet meer weet wat de bedoeling van het script is.

Het gevoel dat je energetisch in elkaar word gedrukt, als een luchtbed aan zee die leeggemaakt moet worden voor vertrek naar huis.. Als het rad van fortuin decennia’s naar rechts heeft gedraaid, maar nu langzaam stopt om in de retrograde zijn voortgang te maken..

Een nieuwe gewaar-in-wording!? Woorden als verlossing komen langs, er wordt vriendelijk geknikt als je een bevestiging vraagt, maar verder Moet je vertrouwen hebben.! Ervaren dat het niets met aardse verlossing te maken heeft, maar iets veel dieper.

Wetende dat je iets af te vragen geen zode aan de dijk brengt!

So….

In-joy and be patients! ❤

Advertenties

4 gedachten over “Gewaar-In-Wording?

  jsyka zei:
  juni 7, 2015 om 8:09 pm

  Wat heb je mooi beschreven wat er in me omgaat momenteel. Ik probeer hier steeds hulp bij te zoeken.. maar dan ja inderdaad, geduld en vertrouwen zijn de sleutels tot.. Dank je. X

  Liked by 1 persoon

  Morgaine zei:
  juni 8, 2015 om 8:29 am

  Nou ja! Dat is exact waar ik gisteren in beland ben, zo’n sessie van… ‘testing testing testing…. van het universum.’ Maar wat is de reden, en wanneer is het nu klaar!

  Of, wat word er van mij verwacht, ik weet het nog niet, maar dat ik er klaar mee ben, is een ding wat zeker is, vooralsnog, ben ik nu een toeschouwer en laat het even betijen. Ik snap dit script ook even totaal niet.

  Dank je wel, voor deze woorden en dit stukje, gezien ik mij direct wat meer rustig voel en de gedachten even los laat nu.

  X

  Like

  InsightMoments zei:
  juni 8, 2015 om 8:36 am

  Hi Psssttt Morgaine! Niet zeggen dat je er klaar mee bent, het Universum kent geen nee! #Wink lol Wat fijn dat jij je in mijn stukje kan vinden! Wie weet komen de antwoorden! xx Have a nice day!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s