Uit de oude doos ..

Geplaatst op Geupdate op

Tweede kerst dag 2013, langzaam wakker worden, wat ik overigens het heerlijkste moment van de dag vind, besef ik mij dat ook dit jaar snel voorbij is gegaan.Terug kijkend is het een enerverend jaar geweest. Dit verwachte ik al aangezien 2013 het jaar is waarin al mijn levens doel lessen in een lijn zouden staan. Vaak en heel hard heb ik het afgelopen jaar geschreeuwd dat het misschien beter was mij niet bewust te Zijn van deze lessen.. Een valkuil kunnen ze worden, door elke keer direct te Zien wie, wat en waarom dingen je over-komen,, waardoor deze lessen voor mijn gevoel tienduizend maal uitvergroot werden.. Dit zowel op mentaal, emotioneel en op fysiek niveau..

Mijn ongeduld in deze fase van rollercoaster energie heeft mijn vaak op de proef gesteld.. Maar gelukkig had ik soms wat artikels op het net en een lieve leraar als hou vast om in te Zien dat ook de energie van deze tijd zijn invloed had en nog heeft.. Al met al heeft het zoals bovenstaand al benoemd op alle niveau’s invloed gehad.. Als vrolijk mens ben ik uiteraard ook de draak in mij dubbel en dik tegen gekomen. Deze draak, waar ik mij zeker bewust van ben wilde op een of andere manier nog meer de aandacht als voorheen. Schreeuwend en schoppend als een klein kind wilde deze draak de aandacht om voor eens en altijd vrienden te worden. Nog op een dieper niveau heeft hij mij laten Zien wie ik werkelijk ben, dat ik vertrouwen mag hebben op dat wat Is.

Controle, onzekerheid, zelf acceptatie, het gezien worden, HarD voor mijzelf, grenzen aan geven en nog veel meer thema’s die mij bezielen dat wat mij op aarde manifesteert. Doordat ik steeds op een nog dieper niveau mijn thema’s tegenkom, voelt het voor mij nog moeilijker om mij daar steeds weer in onder te dompelen.. Dit komt omdat zoals boven al benoemd ze steeds krachtiger binnen komen. Uiteindelijk de sprong te hebben gemaakt zie en voel ik hoe diep dankbaar en trots ik op mijzelf ben hoe krachtig ik het allemaal weer heb doorstaan. En Zie dat het Innerlijk en persoonlijk groeien Is waar ik het allemaal voor doe en dit mijn hoogste levensdoel Is. 


Voor heel wat mensen is bovenstaand een onbekend en soms ook wel een vreemd terrein, dit was het voor mij jaren geleden ook… Maar voor mij is dit de enige weg naar vrijheid, vrijheid zit het niet in het naar buiten kijken, naar het wijzen hoe anderen het verkeerd doen .. Vrijheid zit van binnen, alleen vanuit daar kan er ruimte voor liefde, geluk en vrede Zijn.. Hierdoor manifesteert zich er ruimte voor liefde, geluk en vrede naar de buiten wereld en zal je deze dan ook op die manier kunnen gaan ervaren.. 


Heel veel liefde, geluk en vrede en al het andere wat je voor jezelf van binnen uit wilt manifesteren voor 2014

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s