Niet omdat het het einde is maar een nieuw begin..

Geplaatst op Geupdate op

Mijn mobieltje gaat af, en dan… Dan staat in eens je kleine wereldje op zin kop.. Dit kan toch niet waar zijn? Where am i? In a dream? Alles had ik verwacht maar dit? Of toch niet? Mijn gevoel zei twee weken geleden al dat er iets niet goed was, maar dit? Op een rollercoster wordt je gezet en als je niet uit kijkt zorgt de automatische piloot ervoor dat je niet meer weet of je van achter of van voren leeft!

In dit geval hebben we al wat voor onze kiezen gehad, als wees besef ik mij heel goed dat 5 jaar geleden jij en ik overbleven uit het gezin van vallen en weer opstaan.. Maar.. we zijn er sterk uitgekomen.. we geluksvogels zijn, dat onze relatie niet vier maar acht handen op een buik is.. Hoe mooi is dat? Om mij heen zie en ken ik heel wat mensen wie daar een voorbeeld aan kunnen nemen, zonder daar arrogant over te doen..

Nu? Nu zal de toekomst anders zijn, ons verhaal heeft een andere wending gekregen, stoffelijk gezien ben ik daar ook echt kapot van, kan ik als het moet de hele dag wel janken, janken op het moment te beseffen dat we over een tijd niet meer samen kunnen lachen, huilen, elkaar irriteren, het bloed onder de nagels vandaan halen via app, telefoon of ln levende lijve en dat we daar onderhuids toch elke x weer zo hard om moeten lachen! Jup! Want dat is onze humor!

Wetende dat de Dood niet het einde is maar slechts een nieuw begin, dat mij dit heel veel kracht geeft en ik er bewust van ben dat dit jouw weg is die je mag belopen, dit op je pad gekomen is omdat jij dit mag door-leven.. Hoe pijnlijk dit in het stoffelijke ook is, dit enerzijds mij rust geeft, dat het alleen maar een overgang fase is naar een mooie weg terug naar huis..

Niet omdat het het einde is maar een nieuw begin.. ❤

Advertenties

9 gedachten over “Niet omdat het het einde is maar een nieuw begin..

  Morgaine zei:
  september 8, 2015 om 10:32 am

  😦 heel veel sterkte lieverd, als je wilt kletsen…. you know where to find me ❤

  Liked by 1 persoon

  egoecho zei:
  september 8, 2015 om 12:11 pm

  sterkte

  Liked by 1 persoon

  Denkgedachten zei:
  september 8, 2015 om 5:06 pm

  Heel veel sterkte

  Like

  Verbinden is lef hebben! zei:
  september 8, 2015 om 8:20 pm

  Lieve lieve schat,

  Wat een schrik…voor jou en de jouwen. Ik wens je sterkte in dit proces. Moeilijk proces door weer alle lagen heengaan. Voel je de behoefte…van hart tot hart…delen..be there.

  Lieve groet en knuffel

  💜 X Tamira

  Liked by 1 persoon

  De bron… « InsightMoments zei:
  september 15, 2015 om 7:10 pm

  […] de kern gaan, onderzoeken met ondersteuning van het reguliere vlak. Ook al dient over een tijd het einde van een nieuw begin zich aan, vraag jezelf af? Op welk niveau wil je het alles neerzetten, is daar de intentie, de […]

  Like

  Rolf van der Leest zei:
  oktober 6, 2015 om 5:22 am

  Sterkte Cat, erg mooi geschreven …

  Groet, Rolf van der Leest

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s