Het grote loslaten…

Geplaatst op Geupdate op

Een van de laatste fases zijn geinitieerd, je weet niet meer waarom alles is en dat is voor jou een grote zege. Ik zie door de verwarring in jouw bewustzijn dat voor mij nu het moment gekomen is om te beginnen met langszaam afscheid nemen, het grote loslaten is begonnen, mij er bewust van ben dat jou hier houden een acteren van grote egoisme is, naar huis gaan geen optie is, maar realiteit.

Vast houden geen enkele zin heeft, aardse hoop totaal niet meer aan de orde is, er al iets in gang is gezet, wij totaal geen controle hebben op wat er plaats gaat vinden, ondanks de mening verschilen van diegene die je uit angst, kosten wat het kost willen vasthouden, de verbondenheid niet willen inzien dat dit is wat het einde is van een nieuw begin.

Het gemis zwaar klote zal zijn en eigenlijk al is, want dat wat je was, je nu niet meer bent. Nog genietend van je heldere momenten die je hebt, waar je dan ouderwets mij er even van langs geeft, om vervolgens te zeggen dat het een geintje was en dat je van mij houd.

Het grote loslaten, waar ik zo een diep vertrouwen in heb, omdat ik weet dat jij alleen maar tijdelijk afscheid van mij gaat nemen, dit mij, ondanks mijn grote verdriet, mij veel kracht geeft om door te gaan, waardoor ik er voor mijzelf en mijn lieve gezinnetje kan zijn..

“ik begrijp nu wat je bedoelt” waren de woorden die jij mij gaf, wetende dat er nu een dieper weten is vanuit jou kant, dat er meer is dan ons aardse bestaan, je nu eindelijk een waardige kniebuiging durft te maken naar het leven en daar volwaardig vertrouwen in hebt, wetende dat er geen einde is maar een nieuw begin…..

Je zei: toen jij geboren werdt,  je opslag verliefd op mij was, maar het nu tijd is om naar huis te gaan…

Er is een weten…

Het grote loslaten is begonnen.. ❤❤

Advertenties

5 gedachten over “Het grote loslaten…

  Verbinden is lef hebben! zei:
  oktober 18, 2015 om 9:29 pm

  Lieve lieve cath. ..wat een prachtige krachtige woorden. Wat een ode van liefde aan hem. Jij bent bijzonder en ik wens je een lieve warme groet toe van hart tot hart❤❤

  Liked by 1 persoon

  egoecho zei:
  oktober 19, 2015 om 10:07 am

  Mooi.

  Liked by 1 persoon

  Morgaine zei:
  oktober 19, 2015 om 11:16 am

  Lieve schat, heel veel liefde, licht en kracht schenk ik jou in deze periode van loslaten, het weten kan fijn zijn, maar toch… i know… ❤ ❤ ❤

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s