The Day after…..

Geplaatst op Geupdate op

Mijn leven staat even stil, dat is wel even nodig, ik merk dat ik mentaal vol zit en er voor zorgt dat er soms een crash onstaat wanneer ik iets wil vertellen, het gewoon even niet meer weet, zoekende naar woorden, ze gewoon even kwijt ben. Ook het geheugen laat mij hierdoor soms even in de steek.

De afgelopen 11 weken hebben ervoor gezorgd inzicht te krijgen over het gevoel waar ik eigenlijk al een tijd mee rond liep maar niet de kracht had om in te zien. Ik mij vast hield aan een jaren lange film, waar de hoofdrol speler voor mij een held was, ik liefde voor had, zijn verhaal geloofde.

Waar binnen 11 weken het scenario veranderd omdat er maskers af vielen en je gaat inzien dat het toch anders was wat jij in werkelijkheid voor ogen had. De bubbel waar je zolang in vertoefd hebt uit elkaar spat, en je even wordt terug geworpen om het zooitje weer opnieuw te herzien en te herplaatsen…

Ik de afgelopen periode, continu getriggert werd, het slechste in mij naar boven werd gehaald, maar ik elke keer weer de kracht vond om drie stappen achteruit te doen om in liefde te blijven te regeren te handelen!

Teleurstelling, boosheid staan recht tegenover het inmense verdriet wat er in mij omgaat.. Bijna in schizofrene toestand herkader ik de situatie en vooral voel ik wat ik mijzelf al die jaren heb aangedaan! Maar toch door in verbinding te gaan zie ik waar de leermomenten zijn. Het uitwerken van iets heel ouds, dankbaar dat ik dit, ondanks de heftige situatie heb mogen ervaren, doorstaan en mocht herzien! Het oude los mocht laten om het nieuwe te mogen ontvangen!

Ruimte creëren, zien van het grotere geheel, accepteren, vergeven, loslaten…

Onvoorwaardelijk blijf ik lief hebben….. ❤

Advertenties

7 gedachten over “The Day after…..

  egoecho zei:
  december 6, 2015 om 1:05 pm

  Inzicht geeft uitzicht.
  Sterkte bij alles!

  Liked by 1 persoon

  Verbinden is lef hebben! zei:
  december 6, 2015 om 4:18 pm

  Rauwe rouw met alles wat daarbij hoort. Knufff❤💋💋💋

  Like

  brendanieuwenhuizen zei:
  december 7, 2015 om 9:47 am

  ❤❤

  Liked by 1 persoon

  Morgaine zei:
  december 7, 2015 om 3:35 pm

  Gelukkig kent elk begin ook weer een einde, en ik hoop dat dit einde, het ergste in elk geval snel in zicht is, dat je weer iets beter in je vel zit. Heel veel sterkte. ❤

  Liked by 1 persoon

  Life through Cat's eyes... zei:
  december 7, 2015 om 9:09 pm

  😙

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s