Het besef…

Geplaatst op Geupdate op

Al dragend in mijn hart neem ik je elke dag met mij mee. Door onze muziek te luisteren, verbind ik mij nog meer en komen er tranen, maar dans ik vervolgens ook ritmisch op mijn gestoorde manier door het huis omdat vreugde niet zonder verdriet kan en mag bestaan.

Het beeld van jouw laatste dagen nog scherp in mijn geheugen gegrift staat, dit mij pijn deed. Zo snel het gegaan is, nu in mijn bewustzijn komt, waar ik mij dit in al die weken niet realiseerde.

Zo langzaam komt het besef. Vooral vandaag toen ik voor je graf stond, dit mij enorm confronteert. Je mij niet meer aan het eind van de middag kan bellen of je kan mee eten, om vervolgens dan toch op het laatste moment af te bellen. Maar ook zo vaak aanschoof en je genoot van mijn gezin en het lekkere eten wat je zusje had gekookt.

Ik voor jouw graf sta en mij nietig voel, de tranen over mijn wangen weg laat vloeien, er zoveel intens verdriet in mijn systeem zit. Op dit soort momenten zich laat zien, ik even tegen mijn vriendje mag aanleunen, om samen het besef te mogen voelen en te ervaren..

❤ xx ❤

Advertenties

10 gedachten over “Het besef…

  egoecho zei:
  december 13, 2015 om 6:50 pm

  Dat heb je mooi opgeschreven. De foto is treffend. Zoals die kleine druppels, als tranen, zo langzaam maar zeker sijpelt het besef door. Heel veel sterkte gewenst!

  Liked by 1 persoon

  brendanieuwenhuizen zei:
  december 14, 2015 om 11:57 am

  Dikke knuffel voor jou lieve Cat ❤❤

  Liked by 1 persoon

  shivatje zei:
  december 14, 2015 om 1:09 pm

  Sterkte

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  Verbinden is lef hebben! zei:
  december 14, 2015 om 5:12 pm

  En dat is zo fijn…leunen. Je raakt ook mijn verdriet weer even aan met jouw woorden en weet je ….dat is niet erg, omdat jij en ik allebei weten dat het er mag zijn. LeChaim lieve Cat…💜

  Liked by 1 persoon

  Morgaine zei:
  december 19, 2015 om 10:18 am

  Heel veel sterkte, zo ben ik nu veel te vinden of aan de foon met mijn goede vriend die zijn vrouw van de zomer heeft verloren veel te jong… heb hem even geholpen ook, tranen, een lach, beeld van de crematie… op tv… Samen, hand in hand…

  X

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s