Onvoorwaardelijk open voor….

Geplaatst op Geupdate op

Openstellen, wauw! Die kwam rauw op je dak! Zo extrovert, jij de mensen mens, de glimlach, jij die zo mee zou doen aan een gratis knuffel evenement op de Amsterdamse Dam, deinst terug van dit inzicht wat uit een woord bestaat?

Indalen is wel even op z’n plaats. Als je echt eerlijk bent weet je dat dit al een tijdje, al wat jaartjes in je systeem zit.. Elke x als je de confrontatie aan wilt is daar het kleine kind, de jongvolwassenen maar ook jij als groot mens die een stap achteruit doet. Alsof je een afgrond voor jezelf hebt gecreëerd, dichterbij komen geen optie is omdat je bang bent om te vallen, weer die teleurstelling aan te gaan, je de pijn gewoonweg niet meer aan kan..

Ondanks de jarenlange verbinding, heb je toch een soort van binding angst opgebouwd.  Dit is mijn kasteel, zie je de gracht? De loopbrug? Die gaat pas open als het vertrouwen niet geschaad kan worden, jij deze soms wel open zet maar deze alleen  beschikbaar is voor wie je onvoorwaardelijk gaat..

Jij een moedig mens bent, je ziet dat er op een dieper niveau heling kan plaatsvinden, je dit moeilijk vindt omdat voorgaande ervaringen je teveel tranen en pijn hebben gekost.

Openstellen de enige weg is om je missie waar je voor gekozen hebt te doen laten slagen! Je weet dat er alleen verandering kan zijn als jij in staat bent om deze werkelijk van binnenuit neer te zetten, je het volste vertrouwen hebt dat dit de enige weg is.

Je visualiseerde dat je achter de ophaal brug stond, deze gedeist open ging en in de horizon langzaam door het hout van de brug de zonnestralen zich een weg naar binnen wist te vinden en je te raken in je hart…. Die leegte die je voelde en je wilde opvullen met uiterlijkheden, wetende dat ook daar het belangrijk was om inzicht in te krijgen omdat het om iets heel ouds ging, verder dan dit leven zelfs, onthechting van dit karmische stuk er mede voor zal zorgen dat je verder kan… Je dat laatste stukje van liefde die je jezelf niet toestaat kan omarmen…

In hoeverre stel jij je onvoorwaardelijke op voor de liefde?

Advertenties

9 gedachten over “Onvoorwaardelijk open voor….

  egoecho zei:
  juni 1, 2016 om 9:03 pm

  Hier, een onvoorwaardelijke knuffel uit Amsterdam 🙂

  Liked by 1 persoon

  brendanieuwenhuizen zei:
  juni 1, 2016 om 10:09 pm

  Heel mooi Cat! 😘

  Liked by 1 persoon

  Verbinden is lef hebben! zei:
  juni 2, 2016 om 1:27 pm

  Stapje voor stapje, als een peuter die net leert lopen, vermorzel ik de overtuigingen die het vertrouwen hebben beschadigd. Het onvoorwaardelijk liefhebben zonder schroom, zonder verwachting er iets voor terug te moeten hebben, omdat het goed is zoals het is, het gaat zoals het gaat en het komt zoals het komt. Ik voel dat het gaat lukken, omdat levenskracht me is mee gegeven van daar naar hier en die kracht overwint alles ❤ ❤ ❤

  Liked by 1 persoon

  Sandra de Koning - van de Pol zei:
  juni 3, 2016 om 12:20 pm

  Prachtig, zo herkenbaar… *onderweg is*

  Liefs voor jou!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s