Semper inops quicumque cupit

Geplaatst op Geupdate op

Mist, een veelkomend element, niets meer voor ogen zien kan er toe leiden verdwaald te raken in het land der dwazen, waar het gras hoger en groener lijkt. Alsof alles aangekleeft is, besmet met deze vochtige substantie, de lantaarn bevuilt raakt, helder zien een concept lijkt als de Ornitopter van da Vinci!

Alles even tot stilstand komt, er totaal geen kracht is om de mist waar zo heerlijk in gedobberd wordt te doorstaan. Het is of de magie wordt opgeslokt door het Ego, deze gebruikt om het zootje ook nog eens te verdoven, waarvan alle helderheid in een inplosie te niet wordt gedaan!

De innerlijke animus overziet het schouwspel, de vrije wil wordt aangesproken, het is erop of eronder voor de Feniks wie al zijn tempus heeft afgewacht om ten gronde te gaan. Sophia spreekt de wijze logo’s uit waar Confucius daar zijn intrede doet zodat helderheid weder zal (in) keren..

De Feniks zijn taak zal volbracht worden, na de alternatie van de ingorantie zal daar ruimte zijn voor het herscheppen van de amor, het innerlijk vuur zal zijn positie in de nucleus hervatten.

Semper inops quicumque cupit – Claudian

Advertenties

2 gedachten over “Semper inops quicumque cupit

    egoecho zei:
    juni 4, 2016 om 8:37 pm

    Wat een rijkdom niet te verlangen 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s