Toedeledokieeee, au revoir, bye bye, tjauw tjauw, dikke doegieeeeee… :/

Geplaatst op Geupdate op

Goedemorgen, even een vraagje? Mijn zoon belde jullie net, hij staat op de Polderdreef met autopech en hij vertelde mij omdat hij geen ANWB lid is, hij lekker pech heeft met de pech, hij zelf een lidmaatschap moet aanvragen omdat deze nu persoonlijk is en niet auto gerelateerd? Klopt dit? Uhm ja mevrouw, als hij dit wilt dan kan hij voor…. Ho Ho!! Stop, zeg ik en onderbreek de dame direct, met de melding dat ik het te asociaal voor woorden vind ( wel met de melding dat zij er niets aan kan doen, zij gewoon haar werk moet doen) dat deze maatschappij nog gekker aan het worden is, dat bij elke upgrade er dikke vette denaros neergeteld moeten worden! Dus nee! Mijn zoon gaat geen lidmaatschap nemen, ook niet als het goedkoper is. Maar mevrouw, zegt zij rustig als u in de auto reed dan was u wel gedekt dus het is beter dat u zoon…..

#grom Begint ze weer denk ik in gedachte..?  Dus als ik het goed begrijp, zeg ik, ga ik nu naar de auto die hier een kilometer verder op staat, bel ik jullie op en dan is het alles wel gedekt en word ik dus netjes geholpen? Nee mevrouw dat kan nu niet meer, u zoon heeft al gebeld! Na jaaaa zeg! Lekker klantvriendelijk na 17 plus jaren aan lidmaatschap!

Flabbergasted hang ik op en herriner het bezoekje van de zomer aan de plaatselijke ANWB winkel om een Europa totaal voor de reis van manlief en zoon vast te leggen voor hun reis naar Italië. Ik toen al met een bek vol tanden stond omdat ze een nieuwe regeling hebben dat Europa totaal nu niet meer van 1-1 tot 31-12 is maar per kalender jaar, waar ik vervolgens geen 45 euries maar, maarliefst 85 euries moest neerdokken voor een reisje van drie weken, ja drie weken want volgend jaar kan ik in juli weer van voor af aan beginnen! :((

Mijn innerlijke criticus, Italiaanse temperament en alle ander archetypes stonden op oorlog! Zijn ze gvd helemaal gek geworden! Het moet echt niet gekker worden in deze maatschappij van neertellen en maar afwachten of je er ook nog wat voor terug krijgt, ik was eruit, ik ben klaar met die ANWB, dat was ik in juli al, maar dit is de druppel!

Maar mevrouw dit is al twee jaar zo, daar heeft u een schrijven van gehad. Pffff tja dacht ik zelf, Cat? Dat lezen van die post moet toch eens beter dame! Mia culpa! Ik weet! 😦

Maar verder zeg ik, Toedeledokieeee, au revoir, bye bye, tjauw tjauw, dikke doegieeeeee… :/

Ps, het paradoxale van dit alles is dat ik de enige uit het gezin ben die 95% van de keren de fiets pak 🙂

 

angry_baby1

 

 

 

 

 

 

Bron foto: http://www.welive2care.com/2009/09/25/how-to-properly-handle-an-irate-customer/

Advertenties

8 gedachten over “Toedeledokieeee, au revoir, bye bye, tjauw tjauw, dikke doegieeeeee… :/

  Anne | Solivagante zei:
  oktober 7, 2016 om 6:25 pm

  D’r uit halen wat d’r in zit wordt zo wel érg leuk opgevat -_-”
  Ik geef je groot gelijk Cat!

  Lucht t op trouwens? even schrijven? Leef je laptop (oid) nog?
  Anders fiets je je ‘temperamentje’ er even uit hihi 😛
  Laat die graaiers je er in ieder geval niet onder krijgen! Xxx

  Liked by 1 persoon

   Life through Cat's eyes... zei:
   oktober 7, 2016 om 6:31 pm

   Hihihi twas er vanmiddag al uit toen ik vriendelijk toch dringend mijn lidmaatschap op zij :)) Arme helpdesk medewerker, gelukkig kon ik goed bij mijzelf blijven om elke x weer even te melden dat zij daar niets aan kon doen, maar dat ik toch eigenlijk best wel een klein beetje van slag lees zwaar geïrriteerd was hahahaha En jup! Mijn tabletje leeft nog :)) heis min grootste digi vriend dus daar ben ik heuuuuul zuuuunig op :))

   Liked by 2 people

   Life through Cat's eyes... zei:
   oktober 7, 2016 om 6:33 pm

   OpzeI? Huh? Hihi omg blackout!

   Liked by 1 persoon

  egoecho zei:
  oktober 8, 2016 om 7:26 am

  Het is ook ronduit bizar. U wilt een scheet laten? Dan komt er €10 bij. Ai, het blijkt een natte te zijn op naam van uw kind, dan zal die een aparte nattescheetdekking moeten afsluiten. Ja, nee, u stond er wel bij en keek ernaar, maar het was zijn natte scheet, niet de uwe. Helaas.

  Wist je dat je bij de ANWB ook fietswegenwacht kunt afsluiten? Echt waar. Kan best handig zijn 🙂

  Tja…zonder gekheid: it is a mad world.

  Liked by 1 persoon

   Life through Cat's eyes... zei:
   oktober 8, 2016 om 3:01 pm

   Hahaha geweldig hoe je dat weer neerschrijft :)))
   ANWB was toch in eerste instantie opgericht voor de tweewieler? Of heb ik het mis?
   O ja! Zij de helpdesk medewerker ook nog, maar mevrouw, we zijn een stichting en niet op winst gebaseerd! Ja sure! Wat denk je dat ik uit vijfentachtigduizend voor Christus kom?? ( mooi getalletjes hè? ) pffff

   Ik heb het geluk dat mijn hubje een ex ervaren automonteur is ( gisteren had hij de gaskabel die was geknapt alweer gefixd voor de deur) en het geluk kan niet op ook nog een passioneel wielrenner die zijn eigen fietsen bouwt ( Bofkont ben ik hè :)) )

   En om nog meer te stangen heeft hij voor mij een mooie tweedehandse electrische Gazelle voor mij op de kop geschoten ( Huh? Volgens mij heb je een uitspraak van mijn hand voor je blog Hahaha ) want het is getikt bedenk ik mij nu hahahaha lig in een deuk om mijzelf hier hahahahahahahahahahahaha :)))

   Dus nogmaals baaaaai baaaiiii algemene Nederlandse wielerbond! 😛

   Liked by 1 persoon

    egoecho zei:
    oktober 8, 2016 om 6:04 pm

    Wow! Een man met bonuspunten! Doe je goed 🙂
    Ik heb twee linkerhanden. Op zich komt dat goed uit: ik schrijf met links, dus altijd een reserve bij me :-))
    Dank je, de geschoten kop ga ik zeker toevoegen! Haha!

    Klopt inderdaad. Ooit begonnen voor de weledele fietser. Ach ja, tegen de tijd dat er met onze eigen vliegende auto’s rondflitsen, bestaat de ANWB nog op papier. Papieren vliegtuigjes, hm, wie weet is het een gat in de markt! 😉

    Liked by 1 persoon

    Life through Cat's eyes... zei:
    oktober 8, 2016 om 6:09 pm

    😀

    Liked by 1 persoon

  Life through Cat's eyes... zei:
  oktober 8, 2016 om 3:03 pm

  Zij grrrrr #zei

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s