Circle of life….

Geplaatst op Geupdate op

Al proestend  en niezend thuiszittend met een zware verkoudheid zorgt ervoor dat je even stil komt te staan. Je lichaam is je grootste alarmbel, vaak om te zeggen dat je misschien over je grenzen bent gegaan, ook kan het een mechanisme zijn om gedane zaken die tijden vastgezeten hebben los te maken, een soort van zuivering van het systeem, zeg maar, het laatste is naar jou gevoel ook aan de orde.

Zo thuis zittend, geeft je de mogelijkheid om even terug te kijken wat 2016 je allemaal gebracht heeft, de maand december brengt je altijd, of je wilt of niet in de gelegenheid om alles weer even de revue te laten passeren. Een roerig jaar, die eigenlijk eind 2015 al begon met het overlijden van je broer.

Zo terug kijkend, wetende wat je thema’s waren dit jaar, ben je op geen enkel moment bespaart gebleven. “Bespaart gebleven”,  is natuurlijk een zware uitlating, wat je op die momenten ook echt zo gevoelt hebt, maar nu “gelukkig” weer kan zien als mooie lessen die je nodig had om wakker te worden, om zo weer wat verder te komen in je ont-wikkeling.

Het jaar van de grote zuivering heb je je laten vertellen, nou, dat heb je geweten. Het was het verleden (her) Zien. Bij bepaalde relaties mocht je de laatste puzzelstukjes plaatsen om het grotere geheel eindelijk te mogen zien, dit betekende nog niet dat het klaar was, zo makkelijk kwam je er niet af, het was het begin van het einde.. Een soort van initiatie tot het verwerken van.. #Haaaaahaaaaatjoeeeeee snif! Het mag eruit, verkoudheid en ziekte kunnen dus ook een positieve benadering hebben #wink 🙂 als we van positief of negatief mogen spreken, die er in jouw visie eigenlijk niet is.

Dus zo al met al heb je voor jezelf heel wat mogen Ont-wikkelen dit jaar, heerlijk wat balast af mogen werpen…. Zo benieuwd wat het nieuwe jaar je gaat brengen… Het schijnt een jaar van het nieuwe begin te zijn… 🙂 ben jij even blij dat je een aantal zaken heb mogen loslaten 🙂 Maar? Roep het niet te hard! Het kan ook een nieuw begin van een bepaald einde zijn 🙂

Take care everyone ❤

Ps…

“Karma is a bitch”roepen veel mensen vandaag de dag, als ze er overtuigd van zijn dat ze in bepaalde situaties geen aandeel hebben. Het is natuurlijk makkelijk om jezelf als slachtoffer te zien, de verantwoording buiten jezelf plaatsen is de makkelijkste weg. Stel nou dat er altijd een aandeel Is? Wel vooropstellen dat het mechanisme karma geen boetedoening is maar een manier om tot bewustwording te komen, om te begrijpen waarom zaken, ervaringen, er moeten zijn om verlichting te kunnen mogen ervaren? Durf jij te kijken?

Advertenties

9 gedachten over “Circle of life….

  shivatje zei:
  december 7, 2016 om 12:58 pm

  Ja ons lichaam laat veel voelen en aanvoelen alleen er aandacht aangeven om het dan toch rustiger te doen of je rust te nemen. Karma we dragen het allemaal bij ons, en ook hier is het om juist uit je levenslessen te leren.
  Mooi beschreven.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  shivatje zei:
  december 7, 2016 om 1:08 pm

  De lessen van dit jaar maken een inspirerend volgend jaar 😉

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  egoecho zei:
  december 7, 2016 om 7:12 pm

  Karma is een feest. Precies dat: inzicht bieden. En dan kiezen: wel of niet willen zien.
  🙂

  Liked by 1 persoon

  Sandra de Koning - van de Pol zei:
  december 23, 2016 om 10:38 am

  Zo herkenbaar en fijn om te lezen bij jou..
  Hoop dat het nieuwe jaar jou veel passende
  puzzelstukjes brengt, ik lees graag met je mee!

  Fijne dagen voor jou en de jouwen! X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s