Versie 1.2.1

Geplaatst op Geupdate op

Antennes die open staan en alles ontvangen, zo ben jij een beetje,  oké een beetje veel. Al tijden probeer je daar een weg in te vinden. Dat er meerdere wegen naar Rome zijn dat heb je wel ervaren, waardoor je elke keer weer even opnieuw opzoek moest gaan naar een verbeterde versie, een soort van 1.2.0.

In Den beginne dacht je dat alles wat binnen kwam van jou was, gelukkig heb je geleerd daar onderscheid in te maken, waardoor je dit heerlijk in liefde kan terug geven.. Maar dan nog blijf je die sateliet, ondanks de bescherming die jij voor jezelf neerzet, blijf je nog steeds voelen wat de ander voelt.

Dus, soms is het stuiterballen zeg maar, niet voor niets ben jij een huismusje die heerlijk in haar eigen cocconetje zich het beste op haar plek voelt.

Dus al met al, heb je leren omgaan met je gevoeligheid, denkend dat het wel snor zat, of niet? Tot dat, door het lezen van een boek, een bepaald hoofdstuk wel heel erg binnen kwam.. Het Maria Teresa syndroom, was in het verleden je beste maat tot overleven, vooral voor de ander klaar staan zodat je niet met jezelf geconfronteerd hoefde te worden. Met vallen en opstaan heb je dit kunnen veranderen, waardoor dit je een rijker mens heeft gemaakt.. Maar toch door het stuk in het boek wat je aan het lezen was kwam je tot inzicht dat er toch nog een addertje onder het gras zat.

Je tot inzicht kwam dat je situaties manipuleerd om je eigen gemoedstoestand te laten bedaren. Elke x als de ander binnen komt je een disharmonie ervaart waar je weerstand tegen hebt, waarop je direct met Nivea gaat smeren om de boel te sussen , lees je eigen onrust te sussen, ipv de ander te laten zijn, en in te zien dat je de verantwoording daar mag laten waar het toebehoort.

Hop naar versie 1.2.1

Ieder zijn eigen weg, weet je nog?

Advertenties

4 gedachten over “Versie 1.2.1

  Koningskrabbels zei:
  juni 17, 2017 om 8:38 pm

  Prachtig verwoord…💛

  Liked by 1 persoon

  petrasparkblog zei:
  juni 26, 2017 om 7:18 pm

  Het Maria Teresa syndroom, heeft het ooit al iemand geholpen? Voor jezelf zorgen is vaak het moeilijkste wat er is… Dus, doe zoals ik net heb gedaan: maak een lekkere verwenkoffie (zo eentje met veel slagroom en een cognacglaasje Baileys) dan komt die 1.2.1 helemaal goed!

  Liked by 1 persoon

   Life through Cat's eyes... zei:
   juni 26, 2017 om 7:25 pm

   Mag het ook een Grieks yogurtje zijn met Cranberries en rauwe noten? 🙂 Ik zorg ook graag voor mijn tempeltje 🙂 En indetdaad, Maria Teresa mag hasr functie daar hoof in den hemelen heerlijk voortzetten #Wink 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s