Evene(mo)ment…

Geplaatst op

Je bent wat verbonden geweest aan groepjes. Wagenwijd open, omarmde je alles, letterlijk en figuurlijk. Die verbondenheids waanzin, het opzuigen van kennis, energie en andere aanverwante artikelen die daar bij gepaard gingen…

Dit alles had je nodig om juist te zien wat je niet wilde, ook al was dat op een onbewuste laag het alles aanwezig. Voor je hier achter was moest er veel ont-dekt worden..

Hoe meer zielen hoe meer vreugde! Tot aan het hysterische aan toe!

Toen eenmaal het recycling perron steeds minder te doen had merkte je dat het meer “zielen meer vreugde verhaal” steeds meer een andere wending kreeg, je wereld steeds kleiner werd, dit vaak een bewuste keuze was, maar ook bemerkte je dat klankborden steeds minder verkrijgbaar waren!

Het niet meer belangrijk is wat je op het podium neerzet, de coulissen veel meer waarde heeft om het spel wat je speelt neer te zetten.

Je dit gisteren even allemaal opnieuw realiseerde toen je uitgenodigd was door een vriendin om naar een evenement te gaan.

Al bij binnenkomst je weerstand voelde omdat het knuffel en über positivieteits gehalte op zin zoetjes gezegd, zonder daar te generaliseren op een Amerikaans hysterische manier werd neergezet! Ondanks dat je je goed had voorbereid en je jezelf op energetisch niveau bijna dicht getimmerd had voelde je je energie langzaam wegvloeien…

Je loyaliteit was nog aanwezig en je vond dat je nog even geduld moest hebben om toch te ervaren wat het alles inhield…

Het evenement begon….

Al zittend achterin was ik van plan om te observeren en niet mee te doen aan de hectic en vooral open te blijven staan voor dat wat zou komen.

Na 45 minuten zat je energetisch aan de grond en kon het gegil en de positive wave wie in de zaal elke x na dat de meneer op het podium iets zei niet meer aan! Je bent opgestaan, je hebt hartelijk bedankt en binnen 15 minuten zat je al tollend en bijkomend op Utrecht centraal nog met alle verbazing terug te denken wat daar nou allemaal gaande was…

Jesus… wat voelde je je ongelukkig en uitgeblust…

 

 

cat-on-door

 

 

 

 

 

 

Bron foto: http://1funny.com/cat-on-door/

 

 

14 gedachten over “Evene(mo)ment…

    egoecho zei:
    september 11, 2016 om 5:20 pm

    Lijkt me een wijze beslissing om weg te gaan.

    Geliked door 1 persoon

    Anne Elise zei:
    september 11, 2016 om 6:46 pm

    Goed naar je gevoel geluisterd, beter laat dan nooit. Hopelijk laadt je je batterijtje snel weer op! x

    Geliked door 1 persoon

      Life through Cat's eyes... zei:
      september 11, 2016 om 6:59 pm

      Batterijtje was vandaag in de middag weer vol! Het heeft even geduurd 😦 maar goed! Dan heb je ook wel wat 🙂

      Geliked door 1 persoon

        Anne Elise zei:
        september 11, 2016 om 7:07 pm

        Oeh, dan was het echt even flink mis. Fijn dat je er weer tegenaan kan (met wat meer kennis 😉 )! X

        Geliked door 1 persoon

    Verbinden is lef hebben! zei:
    september 11, 2016 om 6:59 pm

    Glimlach….mooi hoe je in deze ervaring de keuze maakt voor je zelf te kiezen. Het je ge luk (t) is de hysterie te verlaten. Soms is het goed dat weer effe te ervaren 😉 Ik zie je btw wel voor me op dat station hahaha

    XXXX

    Geliked door 1 persoon

    Verbinden is lef hebben! zei:
    september 11, 2016 om 7:08 pm

    Maar ik begrijp en herken je gevoel volledig. Ik heb daar ook helemaal niets mee met dat soort evenementen, ik zou ook gillend gek weglopen denk ik. Het schaapjes gedrag…beh! :)))))

    Geliked door 1 persoon

      Life through Cat's eyes... zei:
      september 11, 2016 om 7:12 pm

      Het is vooral de drukte in combi met hysterie! Letterlijke leegzuigers zijn het! En jup! Ik heb vol verbazing naar het ego gedrag zitten kijken! Het gezien, gehoord en gewaardeerd gehalte spatte van de muren af! Op zich mogen ze van mij, een ieder zijn weg zeg maar! Maar ik kan daar niet meer goed tegen ..

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie